domov | kazalo strani | kontakt

... pohištvo po meri s tradicijo Mizarstva Rek

Izjava o zasebnosti / splošni pogoji poslovanja


Splošno

Lastnik (zbiratelj podatkov) spletnega mesta je:

Mizarstvo Rek, Igor Rek s.p.
Spodnji trg 38,
2367 Vuzenica
T: 02 87 90 120  

Podjetje Mizarstvo Rek, Igor Rek s.p. se zavezuje, da bo ščitil vašo zasebnost in razvijal tehnologijo, ki vam omogoča varno spletno izkušnjo.

Ta izjava o zasebnosti velja za spletno mesto www.mizarstvo-rek.si. Z uporabo spletnega mesta www.mizarstvo-rek.sisoglašate z načini uporabe podatkov, ki so opisani v tej izjavi.

Pritožbe in spori

Ponudnik (Mizarstvo Rek, Igor Rek s.p.) spoštuje veljavno zakonodajo in si prizadeva vse nastale spore reševati sporazumno. Pritožbe lahko kupec posreduje neposredno ponudniku preko telefona na št: (02) 87 90 120 , na e-naslov: info@mizarstvo-rek.si ali na naslov podjetja: Mizarstvo Rek, Igor Rek s.p Spodnji trg 38, 2367 Vuzenica, s pripisom Pritožba.

Ponudnik bo prejete pritožbe skušal obravnavati čim prej in skupaj s stranko najti ugodno rešitev. V kolikor se ne najde rešitve, je za reševanje sporov pristojno sodišče po sedežu ponudnika.

Ponudnik obiskovalce spletne strani ter potencialne in že obstoječe stranke, ki imajo status potrošnika v smislu prvega odstavka 4. člena ZIsRPS, v skladu s tretjim odstavkom 32. člena ZIsRPS obvešča, da ne priznava nobenega izvajalca IRPS kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki ga potrošnik lahko začne v skladu s tem zakonom. Spletna platforma Evropske komisije za spletno reševanje sporov je dostopna na tej povezavi: http://ec.europa.eu/odr.

Zbiranje osebnih podatkov

Podjetje Mizarstvo Rek, Igor Rek s.p. zbira na spletnem mestu naslednje podatke o vas:

 • Ime in Priimek (posledično tudi spol)
 • E-mail
 • Telefonsko številko

Spletna stran www.mizarstvo-rek.si lahko samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika.
Med te podatke sodijo:

 • naslov IP
 • vrsta brskalnika
 • imena domen
 • čas dostopanja
 • naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali na naši spletni strani.

Podjetje Mizarstvo Rek, Igor Rek s.p. te informacije uporablja izključno za izračun splošne statistike o uporabi spletnega mesta.

Uporaba osebnih podatkov

Podjetje Mizarstvo Rek, Igor Rek s.p. zbira podatke na spletni strani z namenom zagotoviti pravilno delovanje spletnega mesta ter nudenje zahtevanih storitev. Podjetje Mizarstvo Rek, Igor Rek s.p. lahko uporabi vaše podatke tudi za naslednje namene:

 • internih tržnih raziskav
 • obveščanja strank o novostih na spletni strani
 • obveščanja strank o novostih, ki se tičejo izdelkov ali storitev, ki jih Podjetje Mizarstvo Rek, Igor Rek s.p. nudi

Varovanje osebnih podatkov

Podjetje Mizarstvo Rek, Igor Rek s.p. se zavezuje, da bo vaše osebne podatke varovala v skladu z Zakonom o varstvu zasebnih podatkov. Vaši podatki se bodo uporabljali samo za interne namene in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Uporaba piškotkov (ang. Cookies)

Piškotki so besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik naloži spletni strežnik. Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov s katerimi bi lahko ugotovili vašo identiteto. S pomočjo piškotkov strežnik ve, da ste se vrnili na spletno stran, kar lahko s prodom izkoristimo za prilagoditev spletnega mesta uporabniku.

Večina brskalnikov piškotke samodejno sprejema. Če jih ne želite sprejemati ali pa želite, da ste obveščeni preden se piškotek naloži na vaš računalnik lahko to določite v nastavitvah brskalnika.

Zahtevajte izbris svojih podatkov

V kolikor želite, da iz naše spletne baze odstranimo vaše osebno podatke, lahko to storite tako, da podate zahtevo za izbris podatkov preko spodnjega obrazca.

© 2010 Mizarstvo Rek - vse pravice pridržane | Izjava o zasebnosti / splošni pogoji poslovanja
Urednik | Izvedba: stroka.si