domov | kazalo strani | kontakt

... pohištvo po meri s tradicijo Mizarstva Rek

50-letna tradicija podjetja…

Mizarstvo REK je družinsko podjetje, ki se že skoraj 50 let ukvarja z mizarsko dejavnostjo in deluje na slovenskem trgu že od leta 1963.

Po naročilu izdelujemo notranjo opremo:

ter ostalo opremo po želji.

Kakovost izdelave, prilagodljivost ter oblikovno dovršeno pohištvo so lastnosti, s katerimi poskušamo zadovoljiti naše naročnike.
Seveda pa smo vedno tudi v koraku z modnimi smernicami. Pri tem uporabljamo najsodobnejšo tehniko in vgrajujemo najboljše materiale.

Predvsem je pomembno to, da vam na enem mestu nudimo celostno storitev, ki vključuje načrtovanje, svetovanje, izdelavo in montažo. Pred samo izdelavo pohištva se posvetujemo z vami, si ogledamo objekt, naredimo meritve, izrišemo pohištvo ter vam izdelamo predračun. Vsak naročnik je za nas nova zgodba, ki ji damo novo edinstveno vsebino. Zagotavljamo vam izdelavo vsakega kosa pohištva na način, ki upošteva specifičnost prostora in vaše želje.

Z veseljem pričakujemo vaš klic in pomagali vam bomo pri izbiri, izdelavi in montaži vašega pohištva.

Mizarstvo Rek zaupa materialom Kerrock®

Mizarstvo Rek zaupa materialom KerrockKerrock je kompozitni material, katerega osnovni sestavini sta aluminijev hidroksid in polimerno vezivo na bazi akrila. Material je gladek, neporozen in homogen tako v enobarvnem kot tudi v granit in teraco efektu.

Obdelujemo ga kot les ali mehke kovine. Zaradi svojih strukturnih lastnosti omogoča poljubne oblikovne možnosti. S pomočjo termične obdelave ga lahko tudi krivimo. Lahko ga lepimo in zbrusimo ter s tem dosežemo videz homogene celote. Lepimo ga z lepili v barvi Kerrocka, kar omogoča nevidne spoje. Kerrock združuje trdoto naravnega kamna in lepoto keramike, posebej pa ga odlikujejo trajnost, odpornost, barvna raznolikost in neskončne možnosti oblikovanja ter uporabe.

Kerrock je gladek in na dotik topel. Material je zelo trpežen, odporen ter enostaven za čiščenje in vzdrževanje. Prav zaradi navedenih lastnosti je Kerrock primeren za izdelavo vseh vrst delovnih površin, kuhinjskih pultov s stensko oblogo, kopalniških pultov, pomivalnikov, umivalnikov, uporaben pa je tudi za izdelavo dekorativnih dodatkov.

Povpraševanje

      

Mizarstvo Rek Vuzenica

Informacije

Mizarstvo REK Igor s.p. 

Spodnji trg 38
2367 Vuzenica
T: 02 87 90 120
G: 041 332 685 - Igor Rek
G: 041 525 539 -  Alojz Rek
E: info@mizarstvo-rek.si

Lokacija na zemljevidu Več informacij
© 2010 Mizarstvo Rek - vse pravice pridržane | Izjava o zasebnosti / splošni pogoji poslovanja
Urednik | Izvedba: stroka.si